Workshop “Ma respect, ma iubesc”

iStock_000071359297_XXXLarge

Se intampla uneori sa ne pierdem intr-o iubire. Sa fim atat de absorbite de celalalt, incat sa uitam de noi.

Sa facem lucruri despre care inima noastra ne spune ca nu sunt in regula, dar le facem oricum, pentru ca simtim ca fara el nu mai putem respira.

Sa iubim cu toata fiinta si sa facem sacrificii, desi primim in fiecare zi tot mai putin, pana cand iubirii noastre ajunge sa i se raspunda cu absenta, ranchiuna si uneori cu furie.

Sa realizam ca trebuie sa facem ceva si sa nu mai stim ce…Oricat de mult ne-am dori sa ne intoarcem la lucrurile care ne bucurau atunci cand el nu era in viata noastra, nu reusim sa mai gasim drumul.

Se intampla uneori sa ne pierdem atat de tare incat ajungem sa nu mai fim sigure ca ochii nostri sunt atat de frumosi pe cat ii stiam candva, ca suntem fascinante cand povestim ceva cu pasiune, ca avem umor sau ca suntem niste dansatoare innascute.

Se intampla uneori ca, in mijlocul unei relatii, sa nu ne mai fim drage.

Cum facem sa nu ne pierdem intr-o relatie? Sa ne pastram puterea. Nu puterea asupra lui, ci puterea de a asculta vocea soptita din interiorul nostru care ne spune ce barbat este potrivit pentru noi sau nu, ce ne dorim si ce nu ne dorim sa se intample intr-o relatie, puterea de a rosti cuvintele prin care avem grija de noi atunci cand iubirea ne ia pe sus.

Cum facem ca intr-o relatie sa ne respectam si sa ne iubim atat de mult incat celalalt va fi inspirat sa o faca la randul lui?

Daca esti intr-un moment in viata ta in care ti-ai dori raspunsul la intrebarea aceasa, te astept cu drag la workshop-ul “Ma respect, ma iubesc. Ma respecti, ma iubesti”.

Ce vei descoperi la workshop?

1) Care sunt diferentele dintre femei si barbati care ne fac sa ne pierdem increderea in noi.

Diferentele dintre noi, atunci cand ne sunt necunoscute, pot sa duca la neintelegeri, iar acestea la pierderea increderii in sine. Cand le stim, le putem folosi usor pentru a ne respecta si iubi mai mult.

2) Cum ne conectam la intuitia noastra.

Vocea firava din interiorul nostru este gardianul nostru cel mai fidel, doar ca viata agitata pe care o traim si cantitatea coplesitoare de informatii din jurul nostru ne impiedica sa o auzim. Prin exercitiu, putem sa ii dam putere, astfel incat sa o auzim cand avem nevoie de ea.

3) Cum folosim momentele de conflict dintr-o relatie, pentru a ne cunoaste mai bine.

Desi ne-am dori sa nu existe deloc intr-o poveste de iubire, adevarul este ca momentele de conflict sunt la fel de necesare ca cele de bucurie. Daca stim cum sa le traim cu toate simturile alerte, pot deveni momente pretioase de autocunoastere, in urma carora ne vom iubi mai mult.

4) Cum ramanem mereu autentice

Este usor ca, prinsa in mrejele unei povesti de iubire in care nu primesti ce iti doresti, sa apelezi la strategii. Cu fiecare tentativa (indiferent ca este constienta sau inconstienta), ramanem cu tot mai putin respect fata de noi si ne este tot mai greu sa ne acceptam. Ramanand autentice (la bine si la rau) ne pastram respectul fata de noi, iar asta inspira iubirea celuilalt mai mult decat orice.

5) Ce facem cu emotiile acumulate intr-o relatie astfel incat sa ne simtim usoare si senine in fiecare zi

Spunea cineva ca relatiile sunt un sport de contact. Este inevitabil sa nu se lase cu frictiuni si, de multe ori, cu emotii neexprimate (tristete, furie, frustrare). Pastrate in noi, sunt ca un filtru murdar care ne coloreaza toate actiunile. Prin acest filtru, chiar si un “te iubesc” poate sa sune sarcastic, fals sau ca un repros. Daca stim ce sa facem cu emotiile, eliberandu-le pe masura ce apar, actiunile si cuvintele noastre vor fi curate, clare si pline de iubire. Fata de noi si fata de el.

La ce sa te astepti?:)

Este un workshop de o zi si jumatate, in care vom lucra cu corpul, cu mintea si cu limbajul, cu situatii universale intr-o relatie si cu situatii particulare povestii tale.

Formatul include dans, joc, role-play-uri si meditatie. Asa ca te astept in haine relaxate, pregatita sa petreci o zi si jumatate doar pentru tine.

 

Detalii logistice

Cand: Sambata, 23 aprilie, orele 09.00-18.30

Unde: Club Happy Arts, Str. Nicolae Filipescu, nr. 53-55, etajul 3, Bucuresti

Cost de participare: 90 lei (include masa de pranz). Se achita in ziua workshop-ului.

Confirmare: Workshop-ul se va tine cu maxim 8 persoane. Pentru rezervarea unui loc, te astept pe mesageria paginii de facebook sau la adresa alina_194ro@yahoo.com