About Me

Alina 14

Numele meu este Alina Ionescu si sunt pur si simplu o femeie care crede ca noi, Evele, avem un rol special in crearea armoniei dintr-un cuplu. Daca invatam cum sa privim relatiile intr-un fel non-violent, fara drame si emotii dezlantuite, barbatii ne pretuiesc si ne daruiesc respectul si iubirea pe care ni le dorim.

Nu am fost mereu asa…de fapt, aproape toata viata de adolescenta si adulta m-am simtit destul de neputincioasa cu privire la relatii.

Am fost in tot felul de situatii (iubire la prima vedere, iubire la distanta, relatii stabile) si una dupa alta m-au lasat mai putin increzatoare in posibilitatea unei relatii sanatoase. Toata lumea imi zicea „ dar stii, la o relatie trebuie sa lucrezi”…dar cumva genul de munca pe care ei mi-au sugerat-o fie a indepartat barbatul de langa mine, fie m-a umplut de resentimente.

Intotdeauna mi-am dorit sa stiu „ cum arata, dom’le, munca asta…?”

Am inceput sa citesc despre asta, sa ascult alte femei, sa imi analizez in amanuntime trecutul. Si asa am inceput sa inteleg ca unele dintre presupunerile cu care mi-am trait viata de adult au fost complet gresite.  Iar asta mi-a schimbat complet viata si felul in care interactionez cu oamenii in general, si cu barbatii in special. Acest blog este pur si simplu pentru a impartasi aceste lucruri si cu alte femei.

Cu drag,

Alina